![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJl_wUq3HbgzVOceII1C0ixpIf9PamIirGf-hX3PgcYaS-wIt8CKlHO_o9I53mw2EPEtF-x4GKiMbkQ4RGdnV_lzIqb2IUJ25452dd0h-bE62qpON8lifheY2Lx0NLUxBR92OUMZjRVyQ/s320/Kolb%25C3%25A1szos+s%25C3%25BClt+z%25C3%25B6lds%25C3%25A9g.jpg)
- 4 közepes tarlórépa
- 2 sárgarépa
- 1 paszternák
- 1 hagyma
- pár gerezd fokhagyma
- 20 dkg Hartai kolbász (vagy más adalékanyagmentes bolti ill. házi kolbász)
- főtt köles vagy rizs
- tejföl
Ezt a receptet bármilyen gyökérzöldséggel elkészíthetjük.
A zöldségeket megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk, a hagymát nyolcadoljuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük. Az összes hozzávalót egy kókuszzsírral kikent tűzálló tálba rakjuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd 200 fokon megsütjük. Amikor kész, főtt kölest teszünk a tányérra, azt meglocsoljuk tejföllel, és erre halmozzuk a kolbászos sült zöldséget.
A zöldségeket megtisztítjuk, kockákra vágjuk. A kolbászt felkarikázzuk, a hagymát nyolcadoljuk, a fokhagymát gerezdekre szedjük. Az összes hozzávalót egy kókuszzsírral kikent tűzálló tálba rakjuk, ízlés szerint fűszerezzük, majd 200 fokon megsütjük. Amikor kész, főtt kölest teszünk a tányérra, azt meglocsoljuk tejföllel, és erre halmozzuk a kolbászos sült zöldséget.
Forrás: Viola Zita receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése