![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzAKEj-I6L1oeAysNGeDs4fQJhHLlyP_wixgG00ubBcddjCuOzv44vvXJ4dHpVz_gkhe3DwrMNoK3MRzFJAHFJFLA_5GUvmmPww6SO7poi0KI2nm_kLxI660Dxxjovnah0SFYrXBvk5Q4/s320/padlizs%25C3%25A1nos+rakott+s%25C3%25BClt+h%25C3%25BAs.jpg)
- 4 szelet csirkemell (kb. 35-40 dkg)
- só, bors
- 2 padlizsán
- kakukkfű
- szárított zöldségkeverék (bio vegeta)
- 200 g tejföl
- 10 dkg sajt
A padlizsánokat meghámozzuk, hozzában felszeleteljük. Egy tányérra fektetjük, és minden darabot megsózunk. Kicsit állni hagyjuk, így kiadja a keserű levét.
A húszeleteket egymás mellé rakjuk egy zsiradékkal kikent tűzálló tálba, sózzuk, borsozzuk. Egyenletesen rárakjuk a padlizsánszeleteket, beborítjuk tejföllel. Megszórjuk szárított zöldségkeverékkel, sóval és kakukkfűvel, ez adja a görögös ízvilágot. Reszelt sajttal beborítjuk, 200 fokos sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése