- 4 szelet csirkemell (kb. 35-40 dkg)
- só, bors
- 2 padlizsán
- kakukkfű
- szárított zöldségkeverék (bio vegeta)
- 200 g tejföl
- 10 dkg sajt
A padlizsánokat meghámozzuk, hozzában felszeleteljük. Egy tányérra fektetjük, és minden darabot megsózunk. Kicsit állni hagyjuk, így kiadja a keserű levét.
A húszeleteket egymás mellé rakjuk egy zsiradékkal kikent tűzálló tálba, sózzuk, borsozzuk. Egyenletesen rárakjuk a padlizsánszeleteket, beborítjuk tejföllel. Megszórjuk szárított zöldségkeverékkel, sóval és kakukkfűvel, ez adja a görögös ízvilágot. Reszelt sajttal beborítjuk, 200 fokos sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése