![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgv-Yqlvnv_y7pd1_5_ZDSc-tZKa8PEOKgVojMLExVoN8c1wzH3AC8SHEmnr7lihrzINCQSeApe6h9jfera78Pb7gjrKQDbF2u-9dC-v90UKClg1l93QVHtAUbq_wuSq14Pt65u-ZR0abk/s320/20151117_191901.jpg)
Hozzávalók:
- 1 kg paszternák
- 1 kk. só
- 1 ek. vaj
- 2-3 ek. tejföl
A paszternákot kockára vágjuk, és annyi vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Ha megpuhult, krumplinyomón átnyomjuk, sózzuk. Vajat és tejfölt keverünk hozzá, hogy olyan állagot kapjunk, mint a krumplipüré. Sült húshoz köretként tálaljuk.
Forrás: Viola Zita receptje
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése